SVH horecaportier

Een SVH horecaportier heeft de verplichting om er een opleiding voor te volgen. Het vakgebied van een horecaportier professionaliseert steeds verder en sinds 1999 valt een horecaportier onder de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Met al gevolg dat er een verplichting is om SVH gediplomeerd personeel bij de deur te hebben staan.

SVH horecaportier opleiding

Je bent als horecaportier verantwoordelijk voor de beveiliging van personen en goederen binnen een horecaonderneming. Je moet in de functie van horecaportier goed om kunnen gaan met agressie, brand, ongevallen, alcohol, drugs en wet- en regelgeving. Een opleiding is van belang, zodat je deze onderwerpen beheerst. Je kunt door middel van het certificaat horecaportier van SVH aantonen dat je voldoende theoretische kennis bezit om als horecaportier te kunnen functioneren.

Proefexamen SVH horecaportier

Maak het proefexamen horecaportier, zodat je slaagt voor het examen. Totaal zijn er 10 proefexamens beschikbaar, waardoor je veel kunt oefenen.

Proefexamen SVH horecaportier

Oefenexamen SVH horecaportier

 

Samenvatting SVH horecaportier

Indien je de lesstof snel en makkelijk wilt bestuderen maak dan gebruik van de samenvatting SVH horecaportier voor slechts €4,95. De samenvatting is gemaakt op basis van de officiële lesstof van de SVH, waardoor de lesstof actueel is. Bestel het boek via de Studystore, zodat je alle lesstof kunt doornemen. Succes met leren!

Zelfstudie horecaportier

Er zijn verschillende mogelijkheden om de lesstof van horecaportier te leren. Een goede methode is het volgen van een zelfstudie, zoals via de NHA kun je voor € 197,- de thuisstudie horecaportier volgen. Volg deze thuisstudie, zodat je in 3 maanden tijd de lesstof kunt leren.

Gratis proefexamens SVH horecaportier

Via oefentoets.com kun je gratis proefexamens horecaportier maken. Ieder proefexamen bestaat uit 10 vragen die je binnen 10 minuten moet beantwoorden. Heb je minimaal 7 vragen juist beantwoord dan scoor je een voldoende. Het officiële horecaportier examen bestaat uit 40 vragen die je binnen 40 minuten moet beantwoorden. Bij 29 vragen goed ben je geslaagd!

Het examen bestaat uit de volgende onderdelen.

Inhoud
• Arbeidsomstandigheden
• Alcoholmisbruik en drugsgebruik
• Sociale vaardigheden
• Rechts- en wetskennis
• Veiligheidspreventie

Samenvatting horecaportier

Samenvatting SVH horecaportier €4,95!

 

Like en deel

Ben je tevreden over deze gratis proefexamens?

Deel deze pagina via de social media door gebruik te maken van de buttons aan de linkerkant.

SVH horecaportier