Basisveiligheid VCA

VCA staat voor:

Veiligheid, gezondheid, milieu (VGM)                                      Bekijk hier de VCA VOL proefexamens
Checklist
Aannemers

Basisveiligheid VCA (B-VCA)

Het is erg belangrijk om je werk op een veilige en gezonde plek te kunnen doen, waardoor er steeds meer aandacht voor de veiligheid, gezondheid en het milieu wordt toegepast. Om ervoor te zorgen dat werkgevers een goede en gezonde werkplek aanbieden is de VCA-certificering ingevoerd.

Oefenvragen VCA

Maak gratis oefenvragen VCA. Per onderwerp kun je de vragen maken, zodat je per onderwerp kunt toetsen of je de lesstof begrijpt. Nadat je ieder vraag beantwoord hebt krijg je direct het juiste antwoord te zien. Er zijn totaal 9 onderwerpen met minimaal 10 vragen. Maak de oefenvragen een aantal keer zodat je de stof goed onthoudt.

VCA oefenvragen

Proefexamen VCA

Maak gratis proefexamens VCA. Als je de oefenvragen hebt gemaakt, kun je toetsen of je de VCA lesstof helemaal begrijpt. De proefexamens bestaan uit 10 vragen die je in 15 minuten moet beantwoorden. Nadat je alle vragen hebt beantwoord krijg je de resultaten te zien en kun je de juiste antwoorden doornemen.

VCA proefexamen
Like en deel

Ben je tevreden over deze gratis proefexamens?

Maak gebruik van de likebox aan de rechterkant  of deel deze pagina via de social media door gebruik te maken van de buttons aan de linkerkant.

Thuisstudie B-VCA

Heb jij de lesstof nog niet helemaal doorgenomen of wil je graag het VCA certicaat halen. Dan kun je een thuisstudie B-VCA voor slechts € 87,- volgen. Binnen een korte periode leer je alles om het basisveiligheid VCA certificaat te kunnen behalen. Maak vervolgens de proefexamens om je kennis te toetsen.

Thuisstudie B-VCA

Samenvatting Basisveiligheid VCA

Heb je maar weinig tijd om een thuisstudie te volgen dan kun je de lesstof ook snel en makkelijk leren met de B-VCA 2017 samenvatting. Je kunt de lesstof binnen een dag doornemen en vervolgens de oefenvragen en proefexamens via oefentoets.com maken.

Samenvatting B-VCA

Het officiële Basisveiligheid VCA examen bestaat uit 40 vragen die je binnen 40 minuten moet beantwoorden, waarvan je 29 vragen juist moet beantwoorden om te slagen. Het examen bestaat uit de volgende onderdelen.

Inhoud

  • VCA en wetgeving
  • Risico's en preventie
  • Brand en explosie
  • Gevaarlijke stoffen
  • Arbeidsmiddelen
  • Bijzondere werkomstandigheden
  • Elektriciteit
  • Preventie

 

basisveiligheid VCA

Deel deze pagina