Oefentoetsen WFT basis, sociale hygiene en VCA

Oefentoets en proefexamens

Welkom op oefentoets.com. De website om online je kennis te toetsen! Je kunt op deze website gratis oefenvragen en proefexamens maken.

 

Wij bieden gratis oefentoetsen WFT, SVH en VCA aan. Om de gratis diensten te kunnen verlenen is het noodzakelijk dat er voldoende bezoekers op de website komen. Liken en Deel daarom deze website !

 

  1. Like ons op Facebook! Gebruik de likebox.
  2. Deel deze pagina op de sociale media! Gebruik de deel buttons aan de linkerzijde.
oefentoets

Toets je kennis met de gratis oefentoetsen

Op dit moment worden er online oefentoetsen aangeboden voor het WFT basis, WFT vermogen, SVH horecaportier, SVH sociale hygiëne examen en basisveiligheid VCA. Er zijn per examen tussen de 100 en 300 vragen gratis beschikbaar gesteld.

Voor de examens geldt dat er oefentoetsen per onderwerp beschikbaar zijn, zodat je per onderwerp je kennis kunt toetsen. Je beantwoord de vraag en krijgt na ieder vraag de uitslag te zien. Je ziet direct wat het juiste antwoord had moeten zijn, waardoor je snel en makkelijk de lesstof leert.

Er zijn diverse proefexamens beschikbaar voor de WFT, SVH of VCA. Als je een proefexamen maakt, moet je tussen de 10 en 20 examenvragen beantwoorden binnen een bepaald tijdslimiet. Als je alle vragen beantwoord hebt krijg je de uitslag te zien en de antwoorden, zodat je voor jezelf kunt nagaan welke lesstof je nog niet optimaal beheerst. Behaal je een onvoldoende dan kun je het proefexamen ook direct opnieuw maken.

Eventueel kun je gebruik maken van samenvattingen om de lesstof snel te beheersen. Herhaal de oefentoetsen en proefexamens om je optimaal voor te bereiden op de examens. Veel oefenen is de sleutel voor het behalen van het examen!

Veel succes met het oefenen en het officiële examen!

 

Maak gratis oefentoetsen SVH, VCA, WFT

Samenvattingen

Wij bieden van de meeste oefentoetsen en proefexamens ook de samenvattingen aan van de lesstof van het officiële studiemateriaal.

 

Samenvatting SVH sociale hygiëne

Samenvatting SVH horecaportier

Samenvatting WFT basis

Samenvatting WFT consumptief krediet

Samenvatting WFT vermogen

Samenvatting WFT inkomen

Samenvatting WFT schadeverzekeringen particulier

Rekenopgaven en kennisvragen WFT vermogen

 

 

Thuisstudie SVH, WFT, VCA

Wil je voordelig een thuisstudie SVH, WFT of VCA volgen. Via de NHA kun je voordelige thuisstudies volgen. Binnen 3 tot 6 maanden kun je de onderstaande cursussen behalen. Houd er rekening mee dat je de examenkosten nog wel zelf zal moeten betalen.

 

Thuisstudie SVH sociale hygiëne

Thuisstudie SVH horecaportier

Thuisstudie WFT basis

Thuisstudie WFT vermogen

Thuisstudie VCA

 

Deel deze pagina