Partners oefentoets

Op deze pagina vind je de bedrijven waar wij een partnership mee hebben. Wil jij een partner vermelding of een samenwerking met ons aangaan neem dan contact met ons op.

Oefentoets.nl

Via oefentoets.nl kun je gratis oefentoetsen maken voor het primair en voortgezet onderwijs. Slaag voor het eindexamen!

Bezoek Oefentoets.nl

 

oefentoets.org

Via oefentoets.org kun je gratis oefentoetsen maken voor het MBO, HBO, WO of diverse cursussen. Bereid je goed voor op de examens en slaag gegarandeerd!

Bezoek Oefentoets.org

 

mijnstudentenleven

MijnStudentenleven, de online portal voor studenten.

scriptium

Ben je op zoek naar ervaren en professionele scriptiebegeleiders en correctoren? Scriptium heeft de beste taal- en scriptie-experts in huis. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week je scriptie, verslag of thesis uploaden op de website van Scriptium, waarna we meteen aan de slag gaan om op basis van jouw wensen en de door jou gekozen service de scriptie na te kijken. Scriptium heeft talloze voordelen voor de student: zo hanteren we een laag tarief, kijken we het snelst na (binnen 20 uur), bieden wij de optie aan om extra feedback te krijgen op de opbouw, structuur en inhoud, en bieden we naast scriptiecorrectie ook scriptiebegeleiding aan. Bij scriptiebegeleiding heb je de keuze om achteraf te betalen, en de tarieven liggen lager dan bij andere scriptiebureaus. 

Bezoek Scriptium