SVH horecaportier opleiding

SVH horecaportier

LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Samenvatting SVH horecaportier

SVH horecaportier

SVH horecaportier opleiding

Een SVH horecaportier opleiding is een verplichting. Het vakgebied van een horecaportier professionaliseert steeds verder. Sinds 1999 val je als Horecaportier onder de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Dit betekent dat er een verplichting is om SVH gediplomeerd personeel bij de deur te hebben staan.

Je bent als horecaportier verantwoordelijk voor de beveiliging van personen en goederen binnen een horecaonderneming. Je moet in de functie van horecaportier goed om kunnen gaan met agressie, brand, ongevallen, alcohol, drugs en wet- en regelgeving. Om deze onderwerpen vaardig te zijn is een opleiding noodzakelijk. Je kunt door middel van het certificaat horecaportier van SVH aantonen dat je voldoende theoretische kennis bezit om als horecaportier te kunnen functioneren.

Zelfstudie horecaportier

Er zijn verschillende mogelijkheden om de lesstof van horecaportier te leren. Een goede methode is het volgen van een zelfstudie. Via de NHA kun je voor € 197,- de thuisstudie horecaportier volgen. Via deze thuisstudie kun je in 3 maanden tijd de lesstof leren.

Gratis proefexamens SVH horecaportier

Via oefentoets.com kun je gratis proefexamens horecaportier maken. Ieder proefexamen bestaat uit 10 vragen die je binnen 10 minuten moet beantwoorden. Heb je minimaal 7 vragen juist beantwoord dan scoor je een voldoende. Het officiële SVH horecaportier examen bestaat uit 40 vragen die je binnen 40 minuten moet beantwoorden. Bij 29 vragen goed ben je geslaagd!

Het examen bestaat uit de volgende onderdelen.

Inhoud
• Arbeidsomstandigheden
• Alcoholmisbruik en drugsgebruik
• Sociale vaardigheden
• Rechts- en wetskennis
• Veiligheidspreventie

Samenvatting horecaportier

Samenvatting SVH horecaportier €4,95!

Oefentoetsen horecaportier

Begin nu direct met het oefenen van de examenvragen horecaportier. Heb je alle vragen gemaakt herhaal de vragen dan nog een keer. Je zult merken dat je de lesstof beter onthoudt als je de vragen vaker gemaakt hebt. Succes met het examen!

Like en deel

Ben je tevreden over deze gratis proefexamens?

Maak gebruik van de likebox aan de linkerkant van deze pagina. Deel deze pagina via de social media door gebruik te maken van de buttons aan de linkerkant.

Deel deze pagina