Gratis SVH sociale hygiëne proefexamen 1

SVH sociale hygiëne proefexamen 1

Maak gratis het proefexamen sociale hygiëne!
Haal je geen voldoende op de oefenvragen? Koop dan de samenvatting SVH sociale hygiëne voor slechts € 3,99. Deze samenvatting is gebaseerd op het officiële SVH boek 2016 en daarom geschikt voor examens vanaf 5 september 2016. Het zal jou helpen de lesstof te leren.

Studieboek

Bereid je goed voor op het examen en bestel het studieboek SVH sociale hygiëne. Bespaar nu 10% op de aanschafkosten van het studieboek via de StudyStore. Via Studystore betaal je geen verzendkosten, die je bij de officiële website van de SVH wel betaalt.

 

SVH studieboel

SVH sociale hygiëne proefexamen 1

Het proefexamen bestaat uit 20 vragen waar je 20 minuten de tijd voor hebt. Lees de vraag door en denk rustig na. Voor de ene vraag heb je wat langer de tijd nodig dan voor de andere. Dus let niet teveel op de tijd! Je moet 75% van de vragen goed beantwoorden om een voldoende te halen. Op het officiële SVH examen moet je 40 vragen in 40 minuten beantwoorden. Van de 40 vragen moet je er dan 29 goed beantwoorden. Dit is dus haalbaar!

Klik hieronder  "start quiz" voor de gratis oefenvragen SVH

 

SVH sociale hygiëne examen 1

Ga terug – selecteer een ander proefexamen

 
Wil jij snel alle informatie vanuit het officiële boek leren? Koop de samenvatting SVH sociale hygiëne voor slechts € 4,99.

Deel deze pagina