SVH Oefentoets

Gratis proefexamen Sociale Hygiëne

Met het gratis proefexamen Sociale Hygiëne begin je goed voorbereid aan het officiële SVH-examen!

Gratis proefexamen sociale hygiene10 proefexamens (400 vragen)
  •  Niet goed, geld terug
  •  Begeleiding van ervaren professionals
  •  Test je kennis online

Oefentoets

Gratis proefexamen Sociale Hygiëne

Het is de gemakkelijkste manier om je Sociale Hygiëne-examen te oefenen. Zo weet je precies hoe je ervoor staat met je kennis en inzicht in deze belangrijke lesstof en of je voldoende hebt aan de tijd die ervoor staat. Het certificaat Sociale Hygiëne is verplicht voor ondernemers en leidinggevenden die bijgeschreven staan in de Drank- en Horecavergunning. Sterker nog: er moet altijd een medewerker met een Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne aanwezig zijn in een bedrijf waar men alcohol verkoopt.

 

Sociale hygiëne oefenexamen

Voor het SVH-proefexamen zijn twee gratis proefexamens beschikbaar. Wil je meer oefenen? Dat kan! Tegen betaling ontvang je 2 Sociale Hygiëne-oefenexamens gratis. Daarnaast kun je oefenen met de gratis oefenvragen op deze site. Het is aangetoond dat veel oefenen helpt om de lesstof te onthouden.

 

Gratis proefexamen SVH

SVH Examen oefenen

Het SVH-examen oefenen heeft pas zin als je al enige kennis hebt van de cursus en lesstof Sociale Hygiëne. Veel vragen zal je als horecaprofessional zó kunnen beantwoorden, maar vooral op het gebied van regels en gedragsmodellen is het iedereen aan te raden om ook de samenvatting SVH Sociale Hygiëne grondig door te nemen of de (spoed)cursus te volgen. Bij de cursus is het studieboek en overig lesmateriaal inbegrepen. Deze kennis komt niet alleen van pas tijdens het examen, maar ook in de praktijk!

 

Sociale hygiëne examen oefenen

SVH oefentoets

Maak binnen 40 minuten de 40 vragen van het proefexamen Sociale Hygiëne, dan weet je of je de stof goed beheerst. Het echte examen bestaat uit 40 vragen die je in 40 minuten tijd moet beantwoorden. Zodra je klaar bent met je proefexamen krijg je de behaalde score te zien. Daarnaast krijgt je de antwoorden op de vragen die je fout had, zodat je daar weer van leert.

De vragen in de SVH-proefexamens sluiten aan op het officiële examen Sociale Hygiëne. Bij verandering in de lesstof passen we ook de oefenvragen en proefexamens aan. Je oefent altijd met actuele vragen!

 

E-book Nederlands

ePub Nederlands