SVPB beveiliger

Met de SVPB beveiliger opleiding maak jij een begin aan je carrière in de beveilingsbranche, waardoor je alle kanten op kunt. Een beveiliger 2 kan bij verschillende bedrijven aan de slag, waardoor je een diversiteit aan mogelijkheden hebt. Behaal het diploma en je kunt aan de slag als beveiliger bij allerlei bedrijven of organisaties zoals Schiphol, horeca tot aan de overheid. Na het behalen van je diploma ben je vrijwel zeker van een baan als beveiliger. Een opleiding tot beveiliger begin met het behalen van het theorie gedeelte. Via Oefentoets kun jij alvast oefenvragen en oefenexamens maken, zodat je kunt nagaan of je al wat kennis over de beveiliging beheerst.

Door het maken van de SVPB beveiliger 2 oefenvragen en oefenexamen zal je slagingskans toenemen. Heb jij de opleiding beveiliger 2 behaald dan kun je vervolgens de vervolgopleiding coördinator gaan doen.

 

SVPB Beveiliger opleiding

Tijdens de opleiding komen onderdelen als toezicht houden, controle, beveiliging van gebouwen en wettelijke kaders aan de orde.

svpb