VIL VCU proefexamen

VCA toetsen

Maak het VIL-VCU proefexamen om te testen of je klaar bent voor je officiële examen VIL-VCU. Het VCU proefexamen is gratis en mag je onbeperkt oefenen.

Proefexamens makenE-book VIL VCU
  • Gratis oefenvragen
  •  Begeleiding van ervaren professionals
  •  Test je kennis online

Veiligheid voor Intercendenten en Leidinggevenden

VIL VCU proefexamen

Het proefexamen bestaat uit 75 vragen die je in 75 minuten moet beantwoorden. Heb je minimaal 49 vragen goed beantwoord? Dan ben je geslaagd! Je bent hoogstwaarschijnlijk helemaal klaar voor je officiële examen VCU. Toch nog teveel fouten? Geen probleem: oefen nog een paar keer op de lastige onderwerpen en kom later nog eens terug. Je mag het VCU online proefexamen zo vaak maken als je zelf wilt.

Het officiële VIL VCU examen bestaat uit 70 vragen die je in 70 minuten moet beantwoorden. Om te slagen moet je minimaal 49 vragen goed beantwoorden.

Hoeveel vragen heeft het VIL VCU  examen?

VCU proefexamen nieuwe stijl

De examentraining VIL-VCU op Oefentoets.com is gebaseerd op de actuele eindtermen van de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV). Sinds september 2017 is er het een en ander veranderd in de opzet en vraagstelling van de VOL-VCA en VIL-VCU examens. Dit noemen ze het VCA examen nieuwe stijl. De proefexamens op deze site zijn allemaal gebaseerd op de VCA examens nieuwe stijl. Iedereen die al eens een VCA of VCU examen heeft gedaan vóór 1 september 2017 raden wij aan om het VIL VCU proefexamen nieuwe stijl nog een keer te doen om zo te wennen aan de nieuwe vraagstelling.

 

Hoe ziet een VIL VCU examen eruit?

VCA voor uitzendorganisaties

VIL staat voor Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden en VCU voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Uitzendorganisaties. Met het diploma VIL-VCU toon je aan dat je voldoende basiskennis hebt over veiligheid, gezondheid en milieu en dat je deze kennis kunt toepassen in het belang van de mensen die je uitleent. Na het behalen van je VCU diploma heb je inzicht in de verschillende rollen, taken en verantwoordelijkheden tussen de partijen. Je kent de wet- en regelgeving, de risico’s van het uitzendwerk en de specifieke situatie bij de inlener. Daardoor help je de kandidaat zijn plek te vinden bij de inlener en ben je een volwaardig aanspreekpunt voor beide partijen.

 

 

 

VCA Basisveiligheid

Voor werknemers is er de VCA proefexamen basisveiligheid module.

VCA VOL

Voor leidinggevende is er de VCA VOL module.

VIL VCU

Voor intercedenten is er de VIL VCU module.

VIL VCU Samenvatting

Tip: Voor een extra efficiënte examentraining combineer je de VIL VCU oefenvragen met het gebruik van de overzichtelijke VIL VCU samenvatting VIL VCU.

VIL VCU proefexamens

Het VIL VCU certificaat is bedoeld voor intercendenten Maak de proefexamens VIL VCU om te oefenen zoals op het officiële VIL VCU examen
Oefentoets
Oefentoets
Oefentoetsen

2 proefexamens gratis

Registreer nu!

Maak een account aan, deel Oefentoets.com via Facebook of Instagram

 

Nu 2 proefexamens gratis!

Oefentoets
Oefentoetsen
Oefentoets
B-VCA theorieboekje
VOL VCA theorieboekje
VIL VCU theorieboekje