Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je de veel gestelde vragen. Heb jij een vraag neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie!

Algemeen (3)

Als een vraag onduidelijk is of fout beschreven neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij passen de vraag graag aan!

Category: Algemeen

Oefenvraag

De oefenvragen zijn gerangschikt per onderwerp of hoofdstuk. Na iedere beantwoorde vraag wordt direct het juiste antwoord getoond.

De doelstelling van de oefenvragen is om te toetsen welke lesstof je al begrijpt. Je kunt dan de lesstof die je nog niet optimaal beheerst nog een keer doorlezen. Vervolgens kun je toetsen of je kennisniveau is gestegen. Nadat je alle oefenvragen met een voldoende hebt afgerond kun je de oefenexamens maken.

 

Oefenexamen

Bij het maken van de oefenexamens worden alle onderwerpen door elkaar behandeld. Pas als alle vragen zijn beantwoord wordt de uitslag en de juiste antwoorden getoond.

De doelstelling van een oefenexamen is om een officieel examen na te doen, zodat je goed voorbereid naar het examen gaat.

Category: Algemeen

Ja, je kunt alle oefenexamens gratis onbeperkt maken.

Category: Algemeen