LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Samenvatting WFT vermogen

wft vermogen

WFT vermogen

WFT vermogen

In de wet op het financieel toezicht (Wft) worden regels gesteld aan iedereen die financiële diensten aanbiedt aan consumenten of bedrijven. Financiële dienstverleners moeten vakbekwaam, vaardig en competent zijn volgens de WFT. De belangen van de cliënt dienen daarbij centraal te staan.

Cursus Content

Lessen Status

Zelfstudie WFT vermogen

Er zijn verschillende mogelijkheden om de lesstof van vermogen WFT te leren. Een goede methode is het volgen van een zelfstudie. Via de NHA kun je voor € 229,- de thuisstudie vermogen volgen. Via deze thuisstudie kun je in 6 maanden tijd het diploma WFT vermogen behalen. Daarnaast kun je de combistudie volgen, zodat je ook het diploma WFT adviseur vermogen binnen 6 maanden behaald. De NHA is de voordeligste aanbieder van Nederland op gebied van WFT.

Gratis proefexamens WFT vermogen

Via oefentoets.com kun je gratis proefexamens vermogen WFT maken. Ieder proefexamen bestaat uit 10 vragen die je binnen 20 minuten moet beantwoorden. Heb je minimaal 8 vragen juist beantwoord dan scoor je een voldoende. Het officiële Nibe-SVV examen bestaat uit 47 vragen waarvoor je totaal 74 punten kunt scoren. Behaal je 50,32 punten dan ben je geslaagd (68% van de punten te behalen). Het examen duurt 135 minuten.

Op Oefentoets is ervoor gekozen om steeds korte proefexamens te maken. Je kunt je dan beter concentreren en ziet sneller de uitslag van het proefexamen. Na het maken van de 10 vragen krijg je de juiste antwoorden te zien. Als je een vraag fout beantwoord hebt, is het raadzaam om deze lesstof nog een door te lezen.

Samenvatting WFT vermogen

Maak gebruik van de  samenvatting WFT vermogen  om de belangrijkste lesstof snel te beheersen.

Oefentoetsen vermogen

Begin nu direct met het oefenen van de examenvragen vermogen. Heb je alle vragen gemaakt herhaal de vragen dan nog een keer. Je zult merken dat je de lesstof beter onthoudt als je de vragen vaker gemaakt hebt. Succes met het examen!

Like en deel

Ben je tevreden over deze gratis proefexamens?

Maak gebruik van de likebox aan de linkerkant van deze pagina. Deel deze pagina via de social media door gebruik te maken van de buttons aan de linkerkant.

Deel deze pagina