VCA Apeldoorn

VCA examen halen in VCA Apeldoorn

B-VCA, VOL VCA of VIL-VCU verschillende locaties in Nederland

VCA proefexamen

VCA Apeldoorn

VCA Apeldoorn, Beekbergen, Klarenbeek, de Haere, Epe, Vaassen, Eerbeek, Loenen. VCA certificering is belangrijk voor alle medewerkers die ingehuurd worden bij fabrieken, bedrijven en op bouwplaatsen. De ingehuurde medewerker moet in het bezit zijn van VCA basis Apeldoorn om de veiligheid op de werkplek te garanderen. De ingehuurde medewerker voorkomt onnodige ongelukken. Door in het bezit te zijn van een VCA certificaat is de medewerker zich bewuster van de gevaren op de werkplek. Dit beschermt hemzelf en zijn collega’s door het toepassen van zijn verworven kennis. Het certificaat is drie jaar geldig en wordt elkaar elk jaar gecontroleerd. De eerste controle kan men in het eerste jaar al verwachten.

SSVV

Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) heeft de VCA certificering bedacht vanuit de gedachte dat met de juiste werkmethode een project uitgevoerd kan worden met minder problemen, minder onvoorziene complicaties en betere eindresultaten. Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) staan voorop. Aannemers van opdrachten zijn verplicht zich op locatie aan de daar gestelde VCA veiligheidseisen te houden. De opdrachtgever bepaalt welk niveau VCA er aangehouden dient te worden tijdens de werkzaamheden. Er zijn drie certificeringsniveau’s, te weten CA, VCA en VCA Petrochemie.

VCA cursus

In Apeldoorn worden drie VCA cursussen gegeven, te weten: B–VCA voor medewerkers met uitvoerende taken, VOL VCA voor leidinggevenden en VIL VCU voor intercedenten van een uitzendbureau.

VCA basis

VCA Basis Apeldoorn is bedoeld voor medewerkers die de opdrachten op de werkvloer realiseren, de gestelde taken uitvoeren. Zij hebben deze basiskennis nodig om de veiligheid op de werkvloer te kunnen garanderen. Kennis van de Arbowet- en regelgeving is noodzakelijk, onveilige situaties signaleren en daarop handelen als dat noodzakelijk is, is ook een vereiste. Beide om arbeidsongevallen te voorkomen. Hiervoor dient de VCA basis Apeldoorn. Het examen voor VCA  kan afgelegd worden via Apeldoorn. Een cursus in de klas, e-learning, online cursus en het VCA basisboek zijn hiervoor beschikbaar.

VCA Vol

VCA Vol Apeldoorn voor leidinggevenden en ZZP’ers. Om veilig te kunnen werken met- of zonder medewerkers. VCA Vol garandeert kennis van de Arbowet- en regelgeving, men is in staat direct te handelen als dat nodig is, arbeidsongevallen worden voorkomen en men leert toolboxmeetings te organiseren voor medewerkers. Om voor te bereiden op het VCA examen Apeldoorn is er een online- of offline cursus en een cursusboek.

VCA examen Apeldoorn

Een zzp’er of organisatie heeft VCA Vol Apeldoorn nodig om op bouwlocaties te werken. Personen hebben een B-VCA certificering nodig: 40 vragen waarvan minimaal 28 vragen goed. Duur examen ca. 60 minuten, de uitslag is direct zichtbaar.
Bedrijven hebben VCA Vol Apeldoorn nodig: 70 vragen, uitslag binnen 2 weken per post inclusief certificaat, inschrijving in het VCA register. Duur examen 75 minuten.Inschrijving voor een VCA cursus Apeldoorn kan bij Oefentoets.

VCA Apeldoorn

VCA diploma halen in Apeldoorn

B-VCA

Gratis / Onbeperkt

 • Basis VCA medewerkers
 • Oefenvragen onbeperkt
 • Oefenexamens VCA Ready
 • Leidinggevende medewerkers
 • Intercedent uitzendbureau

VCA Proefexamen

VOL-VCA

Gratis / Onbeperkt

 • Basis VCA medewerkers
 • Oefenvragen onbeperkt
 • Oefenexamens VCA Ready
 • Leidinggevende medewerkers
 • Intercedent uitzendbureau

VOL VCA proefexamen

VIL-VCU

Gratis / Onbeperkt

 • Basis VCA medewerkers
 • Oefenvragen onbeperkt
 • Oefenexamens VCA Ready
 • Leidinggevende medewerkers
 • Intercedent uitzendbureau

VIL-VCU proefexamen

VCA examen halen in Nederland

B-VCA, VOL VCA of VIL-VCU verschillende locaties in Nederland.

Apeldoorn, Beekbergen, Klarenbeek, de Haere, Epe, Vaassen, Eerbeek, Loenen.

VCA proefexamen

VCA Apeldoorn