Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Uitzendorganisaties

Samenvatting VIL VCU

De VIL-VCU samenvatting bereidt je goed voor op je VCA examen voor uitzendorganisaties. VIL staat voor Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden en VCU voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Uitzendorganisaties.

Ebook PDF VIL VCU
  •  Niet goed, geld terug
  •  Begeleiding van ervaren professionals
  •  Test je kennis online

Lesboek

Samenvatting VIL VCU

Met het diploma VIL-VCU toon je aan dat je voldoende basiskennis hebt over veiligheid, gezondheid en milieu en dat je deze kennis kunt toepassen in het belang van de mensen die je uitleent. Volg je de VIL VCU online cursus of ben je zelf aan het studeren voor je examen? Dan is de VCU samenvatting zeker een nuttig naslagwerk voor jou!

Bij VIL-VCU komen dezelfde onderwerpen aan bod als bij VCA-VOL, maar dan bekeken vanuit de uitzendorganisatie. Je hebt inzicht in de verschillende rollen, taken en verantwoordelijkheden en je kent de wet- en regelgeving, de risico’s van het uitzendwerk en de specifieke situatie bij de inlener. Daardoor help je de kandidaat zijn plek te vinden bij de inlener en ben je een volwaardig aanspreekpunt voor beide partijen.

 

Theorieboek VIL VCU

VIL VCU samenvatting

De VIL-VCU samenvatting wordt geleverd als PDF en is een nuttig naslagwerk tijdens en na je VIL VCU cursus of zelfstudie. Alle onderwerpen van de officiële lesstof worden overzichtelijk en bondig behandeld. De samenvatting volgt de hoofdstukken van het studieboek en is daardoor ook een handig hulpmiddel tijdens het maken van oefenvragen VIL VCU.

Tip: Combineer het gebruik van de VIL VCU samenvatting samen met de oefenvragen en het proefexamen op deze site voor een extra efficiënte examentraining!

 

E-book VIL VCU

Is de VIL VCU samenvatting gratis?

De VIL VCU samenvatting is niet gratis. Maar tegen een gering bedrag heb je alle VIL-VCU lesstof overzichtelijk in PDF vorm in handen. De samenvatting bestaat uit maar liefst 40 pagina’s met daarin alle onderwerpen bondig geformuleerd. De samenvatting voldoet aan de eindtermen van de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) en wordt bijgewerkt zodra de examenstof of de wet- en regelgeving veranderd. De VIL VCU samenvatting is dus altijd actueel. Bovendien kun je de samenvatting ná het behalen van je VIL-VCU certificaat nog regelmatig gebruiken als naslagwerk.

Ben je op zoek naar examentraining voor de cursus VCA Basisveiligheid of de cursus VOL-VCA? Op deze site is een voor beiden een samenvatting op basis van de officiële lesstof beschikbaar! Daarnaast kun je oefenen voor je examen met behulp van de gratis oefenvragen en proefexamens.

Oefentoets
Oefentoets
Oefentoetsen

2 proefexamens gratis

Registreer nu!

Maak een account aan, deel Oefentoets.com via Facebook of Instagram

 

Nu 2 proefexamens gratis!

Oefentoets
Oefentoetsen
Oefentoets
B-VCA theorieboekje
VOL VCA theorieboekje
VIL VCU theorieboekje