Oefenvragen Wft vermogen

Deze oefenvragen Wft vermogen bereidt je voor op het officiële Wft vermogen examen. Er worden eisen gesteld op basis van de Wet op het financieel toezicht (Wft) aan iedereen die in de financiële dienstverlening werkzaam is. Op basis van de oefenvragen Wft vermogen via Oefentoets.com neemt jouw kennis toe en vergroot jij de slagingskans op het Wft examen.

De Wft vermogen opleiding is gericht op deskundigheidsbevordering op gebied van vermogensopbouw, nabestaanden en oudedagsvoorzieningen. Deze deskundigheid is noodzakelijk om klanten van een goed advies te kunnen voorzien. Om een goed advies te kunnen geven draagt de Wft vermogen opleiding eraan bij dat een correct adviesgesprek gevoerd kan worden, waardoor ook juridische en fiscale aspecten tot de lesstof behoren.

 

oefenvragen wft vermogen

Oefenvragen Wft vermogen

Met de oefenvragen Wft vermogen kun je in combinatie met het Wft basis examen het Wft certificaat vermogen behalen en ontvang jij het diploma adviseur vermogen. Met beide certificaten toon je vervolgens aan dat je bent opgeleid voor de beroepskwalificatie adviseur vermogen. Vervolgens dien je te voldoen aan de permanente educatie (PE), waardoor de relevante ontwikkelingen worden bijgebracht. Ieder 3 jaar is het verplicht om een PE-examen af te leggen.

Werk jij met vermogensvorming of andere toekomstvoorziening of heb jij klantcontact bij een financieel dienstverlener dan moet jij adviseur vermogen worden.

 

Samenvatting Wft vermogen

De oefenvragen Wft vermogen worden gratis ter beschikking gesteld. Om je goed voor te bereiden op het examen is het van belang om de lesstof Wft vermogen goed door te nemen. Op basis van de samenvatting Wft vermogen zijn de oefenvragen gebaseerd. Schaf de samenvatting aan en neem de lesstof per hoofdstuk door. Maak vervolgens de oefenvragen om te toetsen of je de lesstof begrepen hebt. Behaal je niet direct een voldoende op de oefenvragen Wft vermogen dan kun je de quiz opnieuw maken. Herhaal de vragen zo vaak je wilt en totdat je een voldoende scoort. Heb je alle 30 hoofdstukken doorgenomen en met een voldoende afgerond dan kun je een oefenexamen Wft vermogen maken. De oefenexamens Wft vermogen behandelen alle vragen door elkaar, waardoor je kunt oefenen net zoals op het officiële examen.

Heb jij vragen of opmerkingen over de samenvatting of de gratis oefenvragen neem de contact met ons op.

 

Deze oefenvragen worden gratis aangeboden. Graag het verzoek om deze pagina te delen op de social media met één van de buttons aan de linkerzijde. Het is van belang dat de vindbaarheid van de website vergroot wordt en toekomstige gebruikers goede kwaliteit oefenvragen kunnen blijven aanbieden. Hartelijk dank!

 

Afgerond oefenvragen Wft vermogen

Update 6-12-2017

Afgerond hoofdstuk 1 t/m 12.
De hoofdstukken 13 t/m 30 volgen in series de komende weken. Raadpleeg de website regelmatig voor updates.

Succes met oefenen!