Gratis proefexamens

SVH Horecaportier

De horecaportier van tegenwoordig is allang niet meer de ‘kleerkast’ of ‘uitsmijter’ bij de deur van een discotheek, club of kroeg. Het is een professionele beveiligingsmedewerker, gespecialiseerd in het werken in de horeca en in het bezit van een SVH Diploma Horecaportier.

Samenvatting horecaportierGratis proefexamens horecaportier
  •  Niet goed, geld terug
  •  Begeleiding van ervaren professionals
  •  Test je kennis online

Oefentoets

SVH Horecaportier

Een SVH Horecaportier is een bemiddelaar en probleemoplosser. Hij zorgt ervoor dat drugs en wapens buiten de deur blijven en dat gasten die zich niet gedragen volgens de gedragsrichtlijnen van het bedrijf op gepaste wijze buiten de deur worden gezet. De SVH Horecaportier is in grote mate verantwoordelijk voor een veilige sfeer in het bedrijf. 

 

horecaportier

Uittreksel SVH Horecaportier

Cursus Horecaportier

Omdat de SVH Horecaportier zo belangrijk is voor de veiligheid in een horecabedrijf, is het sinds eind jaren negentig verplicht om een SVH Diploma Horecaportier te halen. Dit diploma kun je halen door je in te schrijven bij een erkende cursus SVH Horecaportier. Tijdens de cursus Horecaportier leer je alles over: 

  • Alcoholmisbruik en drugsgebruik
  • Veiligheidspreventie
  • Arbeidsomstandigheden
  • Sociale vaardigheden
  • Rechts- en wetkennis

De meeste cursussen Horecaportier worden als thuisstudie in het Nederlands aangeboden. Het is mogelijk om de cursus in ongeveer drie maanden af te ronden.  

 

Oefenexamen SVH horecaportier

Proefexamen SVH horecaportier

Oefen gratis met het proefexamen Horecaportier SVH op deze site. Tijdens dit oefenexamen krijg je ongeveer 20 vragen die je moet beantwoorden. Na afloop zie je direct de vragen die je fout had met de juiste antwoorden daarbij. Zo raak je tijdens het proefexamen bekend met de manier van vragen stellen, ontdek je waar je valkuilen zitten en onthoud je de lesstof beter.

Let wel op: het oefenexamen SVH Horecaportier bereidt je vooral voor op je theorie-examen Horecaportier. Het praktijkexamen bestaat uit een rollenspel. Bovendien is het proefexamen Horecaportier korter. Het officiële examen Horecaportier bestaat uit 40 vragen.

 

Samenvatting horecaportier SVH

In het uittreksel SVH Horecaportier vindt je alle lesstof van de cursus Horecaportier kort en bondig samengevat. In deze samenvatting komen alle onderwerpen aan bod en kun je de stof nog even een paar keer kort herhalen, bijvoorbeeld vlak voor je examens. Het is daarnaast een praktisch naslagwerk die je ook nadat je het diploma hebt gehaald kunt gebruiken om je geheugen op te frissen. Kortom, de samenvatting Horecaportier SVH komt tijdens je hele loopbaan van pas!

 

 

SVH horecaportier examen

Het SVH Horecaportier examen bestaat uit twee delen: het examen Horecaportier Theorie en het examen Horecaportier Praktijk. Per examen ontvang je een certificaat. Heb je beide examens goed afgerond? Dan krijg je het SVH diploma Horecaportier.

 

Theorie examen horecaportier

Het theorie-examen is een computerexamen en wordt op tien verschillende locaties in Nederland gegeven. Tijdens dit examen moet je 40 vragen beantwoorden. Heb je er 29 goed? Dan ben je geslaagd! Je ontvangt daarna het SVH certificaat Horecaportier. Dit certificaat is 24 maanden geldig, binnen die periode moet je ook het praktijkexamen afleggen. Daarna vervalt het certificaat en moet je beide examens opnieuw afleggen om het SVH diploma Horecaportier te krijgen. 

Het examen Horecaportier Theorie kost € 155,25. 

 

Praktijk examen horecaportier

Tijdens het praktijkexamen Horecaportier moet je in een rollenspel met een acteur laten zien hoe je omgaat met praktijksituaties. De acteur speelt een lastige gast, waar je op basis van gespreksmodellen op reageert. Zo wordt getest of je een vervelende situatie tot een goed einde kunt brengen. 

Het rollenspel duurt ongeveer 15 minuten. Het praktijkexamen Horecaportier wordt alleen in Zoetermeer afgenomen. Heb je het rollenspel tot een goed einde gebracht? Dan ben je geslaagd! Je ontvangt daarna het SVH certificaat Horecaportier. Dit certificaat is 24 maanden geldig, binnen die periode moet je ook het theorie-examen afleggen. Daarna vervalt het certificaat en moet je beide examens opnieuw afleggen om het SVH diploma Horecaportier te krijgen. 

 

Theorie SVH horecaportier

De samenvatting SVH horecaportier is een handig hulpmiddel om de lesstof snel te leren. De samenvatting bevat de volledige theorie en bestaat uit 7 hoofdstukken. De samenvatting wordt direct per e- mail geleverd.

Proefexamen SVH Horecaportier

Maak de gratis vragen voor het examen SVH horecaportier. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen die in 40 minuten beantwoord moeten worden. 29 juiste antwoorden en je bent geslaagd.