proefexamen SVH horecaportierproefexamen SVH horecaportier

Maak het proefexamen SVH horecaportier gratis via oefentoets.com.

Een horecaportier heeft de verplichting om er een opleiding voor te volgen. Het vakgebied van een horecaportier professionaliseert steeds verder en sinds 1999 val je als horecaportier onder de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Dit betekent dat er een verplichting is om SVH gediplomeerd personeel bij de deur te hebben staan.

Je bent als horecaportier verantwoordelijk voor de beveiliging van personen en goederen binnen een horecaonderneming. Je moet in de functie van horecaportier goed om kunnen gaan met agressie, brand, ongevallen, alcohol, drugs en wet- en regelgeving. Om deze onderwerpen vaardig te zijn is een opleiding noodzakelijk. Je kunt door middel van het certificaat horecaportier van SVH aantonen dat je voldoende theoretische kennis bezit om als horecaportier te kunnen functioneren.

 

Samenvatting horecaportier

Als je nog niet alle lesstof hebt doorgenomen kun je gebruik maken van de samenvatting SVH horecaportier. De volledige lesstof van het officiële SVH studieboek is beschreven in de samenvatting en sluit aan met de proefexamens. Bestel het boek via de Studystore.