Ontwikkel als starter of young professional

Je kunt als student verschillende studies volgen en via oefentoets de lesstof tot je nemen. Via oefentoets kun je oefentoetsen maken voor de svh, vca en wft. Na het afronden van je studie kun je op verschillende manieren jezelf ontwikkelen als starter of young professional, waardoor je een snelle start maak aan je Carrière.

 

Scriptie

Een universitaire opleiding wordt meestal afgerond door het maken van een scriptie. Aan de hand van een scriptie toont een student aan dat hij in staat is om zelfstandig een wetenschappelijk onderzoek uit te voeren.

Voor vele studenten is het schrijven van een scriptie een obstakel in het eindtraject van de studie. Via scriptie.nl kunnen HBO en WO studenten diverse handleidingen vinden die gericht zijn op het schrijven van een HBO- of WO-scriptie. Het is mogelijk om op bepaalde studierichtingen te zoeken, zodat de handleiding de informatie bevat die relevant is voor jouw opleiding. Met de verschillende handleidingen en andere bronnen hebben al vele studenten een goede scriptie gemaakt en zijn geslaagd voor hun studie.

Traineeships

Als je een studie hebt afgerond ben je een starter en wil je graag starten aan je carrière. Studenten hebben vaak een beperkte werkervaring, waardoor de keuze voor een baan nog niet altijd volledig duidelijk is. Met een traineeship krijgt een starter de kans om op verschillende afdelingen van een bedrijf te werken, zodat een starter een baan kiest die bij hem past.

Een traineeship wordt toegepast om talentvolle starters zich snel binnen een bedrijf te ontwikkelen soms in combinatie met een aanvullend opleidingstraject. De starter stroomt door naar een functie die aansluit bij zijn interesses en capaciteiten. Een traineeship kent onder andere de volgende voordelen:

  • Werken en leren
  • Inzicht verkrijgen in eigen capaciteiten
  • Begeleiding van een coach
  • Een goed beeld krijgen van het bedrijf en kansen kunnen benutten
  • Volwaardig salaris
  • Doorstromen naar een passende baan

Spreekt een traineeship jou aan dan kun je via Moongro een traineeships overzicht vinden.

Ontwikkel als starter of young professional

Ben jij afgestudeerd en wil jij je graag ontwikkelen? Via Moongro zijn er vele mogelijkheden, zodat je carrière direct goed van start gaat.

Moon staat voor oneindige mogelijkheden die jij als starter of young professioneel hebt. Gro staat voor het Engelse woord “Grow” en betekent groeien. Groeien taat centraal in de filosofie van Moongro. Moongro is een schakel tussen de starter en de bedrijven, zodat ieder hoogopgeleid talent aan zijn of haar droombaan geholpen wordt.

De afgelopen jaren is de omzet van Moongro tussen de 50 en 100 procent per jaar gestegen en is het aantal medewerkers verdubbeld. Moongro bereikt jaarlijks een miljoen studenten, starters en young professionals via 36 nichewebsites. Met een jong team die bestaat uit jonge, ondernemende en positief ingestelde mensen levert Moongro een bijdrage voor de staters. Met de gedachte: door iedere dag kleine stapjes te zetten kan uiteindelijk tot hele grote sprongen leiden!Ontwikkelen als starter of young professional