Op maat gemaakt studiekeuzeadvies

Bij Pad-Vinder wordt ervoor gezorgd dat jij de juist keuze maakt als het gaat om je studie en daaropvolgende carrière. Iedereen is erbij gebaat om de juiste keuzes te maken, helemaal als het gaat om je toekomst. Het zou immers zonde zijn als je later een baan krijgt die niet goed bij je past. Of misschien onder je kunnen presteert omdat je niet al het mogelijke uit je capaciteiten hebt gehaald. Het kiezen van de juiste opleiding is daarbij de eerste stap. De studiekeuzeadviezen zijn voor iedereen geschikt. Het maakt niet uit of je op het VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO of op de universiteit zit.

 

Een studie en carrière die bij je passen

Iedereen is gelukkiger als ze een baan hebben die goed past bij hun persoonlijkheid. Sommigen houden ervan om met mensen bezig te zijn terwijl anderen zich graag storten op het oplossen van complexe problemen. Het is soms lastig om tijdens je schooltijd al te weten te komen wat voor je de beste keuze is. Dit kan komen omdat je nog niet in aanraking bent gekomen met alle verschillende opties of omdat je nog niet de kans hebt gehad om bepaalde competenties te ontwikkelen. Desondanks is het erg belangrijk dat je een weloverwogen beslissing maakt. Mensen die bezig zijn met dat wat bij ze past zijn emotioneel beter in balans en voelen zich fysiek en mentaal beter. Bij Pad-Vinder word je geholpen met het maken van de juist keuzes zodat jij het maximale uit je carrière kan halen. Er wordt niet alleen gekeken naar wat je interesses zijn, er wordt ook veel aandacht besteed aan je competenties.

 

Studiekeuzeadvies van Pad-Vinder

Bij Pad-Vinder worden twee verschillende studiekeuzeadvies trajecten aangeboden. Allebei hebben ze hetzelfde doel voor ogen: jou de beste studiekeuze laten maken. Bij Pad-Vinder wordt je begeleid door professionals, waaronder een psycholoog. Om je doel te bereiken kun je kiezen uit de standaard studiekeuze test of de uitgebreide studiekeuze test. Voor beide is een gratis intakegesprek beschikbaar waarna  gekozen kan worden om door te gaan met de rest van de test. Door de persoonlijke benadering wordt ervoor gezorgd dat jouw interesses en capaciteiten de belangrijkste factoren zijn bij het maken van een keuze. Er wordt gebruik gemaakt van een verscheidenheid van tests en door meerdere gesprekken te voeren met professionele begeleiding zal uiteindelijk een weloverwogen studieadvies worden meegegeven.

 

Intelligentietest van Pad-Vinder

Bij Pad-Vinder wordt ervoor gezorgd dat elke klant een passend en persoonlijk studieadvies krijgt. Daarbovenop worden competenties grondig getest. Zo kan er een intelligentietest worden gedaan om te constateren waar het plafond op cognitief gebied ligt. Al deze testen worden afgenomen onder professionele begeleiding en resultaten zijn daardoor bijzonder accuraat.

Vestigingen van Pad-Vinder

Pad-Vinder is een groeiende organisatie en is te vinden in verschillende plaatsen in Nederland. Er zijn vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam. Door de jaren heen zijn er veel mensen die gebruik hebben gemaakt van Pad-Vinder en erg tevreden zijn met de resultaten. Het gaat zowel om klanten die op weg zijn geholpen met het maken van de juiste studiekeuze als om klanten die dankzij het advies van Pad-Vinder een carrièreswitch hebben gemaakt en daardoor gelukkiger zijn geworden.

 

Op maat gemaakt studiekeuzeadvies

Op maat gemaakt studiekeuzeadvies